Cookery School

>>>Cookery School
Cookery School 2018-04-20T09:46:15+00:00

UPPLÄGG

Våra lektioner som arrangerats under ett antal år, är ett roligt och lärorikt sätt att lära sig matlagningens stilar och tekniker. Varje lektion har utformats kring en trerättersmiddag med viner särskilt utvalda för var och en av de rätter som serveras och tillagas av oss själva.

Kvällarna, som löper mellan september och april, i en superb restaurang i Stockholm, börjar med en drinkmottagning varefter vår kock introducerar lektionens upplägg. Du och dina klasskamrater går in i köket och visas hur man lagar första rätten för kvällen, och återgår sedan till restaurangen där ni blir serverade lönen för mödan ihop med de utvalda vinerna. Kvällen fortskrider sedan på samma sätt genom den andra och tredje rätten där våra kockar ständigt vägleder er vad gäller olika tillvägagångssätt man kan använda sig av i matlagningen.
nder ständig vägledning av våra kockar kring varför man gör si och så när man lagar mat. matlagningens alla hur och varför.

Efter en massa garv varvar alla ner med kaffe, och känner sig nöjda över att ha haft riktigt trevlig och ha tagit era första steg till att bli högste kökschef!

Prata med en av våra experter nu!

+46 46 215 60 90

ÖVERSIKT

LÄNGD:

3 – 4 timmar

ANTAL DELTAGARE

30 – 70

PLATS:

TBC

EXEMPEL FRÅN EVENTPLANEN

Drink vid ankomst

En professionell kock demonstrerar

Frågestund

Laga ditt eget mål

Avnjut din skapelse i våra jättefina lugnande och härliga lokaler