Kreativ Utmaning

>>>Kreativ Utmaning
Kreativ Utmaning 2018-04-20T09:42:28+00:00

UPPLÄGG

Detta är en 00-talsvariant på den traditionella frågesportskvällen. Den är app-baserad och införlivar utmaningar och en skattjakt som ger krydda åt varje konferens eller socialt företagsevent. Ni kommer skratta konstant medan ni försöker vara först att hitta svaren, jobbandes med hjälpmedel och andra lag för att få högst poäng. Uppgifterna bygger på observation, problemlösning, handlingskraft, kreativitet och interaktion med andra lag utan att ni behöver lämna lokalen.

Hur fungerar det då?

Vår eventkoordinator välkomnar och briefar din grupp varefter varje lag (vanligtvis får 4 till 8 personer) får en egen surfplatta. Vi kommer att ha placerat intressanta bilder på viktiga platser i den valda eventlokalen. Varje bild döljer ett hemligt kodord. Lagen letar efter den rätt bilden och, när den hittats, matar in ordet som hittats i deras surfplatta. Ett korrekt kodord öppnar upp en uppsättning roliga och interaktiva lagutmaningar.

Med rundor som Kamera, Replikering, Irland, Slumpmässigt, Gåtor, Musik – du har en hel del för att hållas underhållen genom detta 2-timmarsevent.

Efteråt delar vi ut kopior av fotona och videor som lagen tagit som en minnessak för ert event.

Creative Challenge fungerar fint i en mängd lokaler runtom i landet. En ideal lokal ger utrymme för din grupp att röra sig fritt.

Prata med en av våra experter nu!

+46 46 215 60 90

ÖVERSIKT

LÄNGD:

2 timmar max

ANTAL DELTAGARE:

10 – 100s

PLATS:

Rikstäckande

FÖRDELAR

Kommunikation

Kreativt

Analytiskt

EXEMPEL FRÅN EVENTPLANEN

Träffas för drinkar

Introduktion

Dela upp i lag